Nuffnang Ads

Friday, July 29, 2016

IMY

Assalamualaikum. Hai.

I'm missing you, always.

Kbai.




Tuesday, July 19, 2016

Buku Fixi

Assalamualaikum.

For those who are looking for fixi limited edition books or preloved books can directly check our Instagram @laci_sepah to purchase. Surely all the books still in good condition and most of it are first edition.

So let's check it out. 



Preloved BUKU FIXI 📚


SUSPEK - First Edition (Rm17) *sold out*

KELABU - First Edition (Rm15) *sold out*
ASRAMA - (Rm17)
MONARKI - First Edition (Rm17)
ZOMBIJAYA - First Edition (Rm17)
SITORA HARIMAU JADIAN - (Rm17)



Out of print BUKU FIXI 📚


KOUGAR - First Edition (Rm30) 
BISIK - First Edition (Rm30)
INVASI - First Edition (Rm30)
DENDAM - First Edition (Rm25) *sold out*
CEKIK - First Edition (Rm25) *sold out*
JERAT - First Edition (Rm25) *sold out*
PECAH - First Edition (Rm25)


Okay, kita tahu ramai yang cari #bukufixilimitededition ni. So taraaaa #bukufixikopi. Okay, kita open bid buku ni dengan harga RM100. Just a few days left, last bid 21 July. If tak ada orang nak bid lagi tinggi, so this book will be yours. Ingat, ni buku limited edition tau, ada dua copy je ni. So, cepat cepat view @laci_sepah okay.


Harga excluded postage. Rm7 sm, Rm9 ss
Sesiapa berminat boleh whatsapp 017-6924387 📲

Disappointed


Assalamualaikum.


Somehow, perkara yang kita betul-betul nak dalam life kita tak dapat even though we tried hard to grab it. Sampai rasa all those efforts not worth it at all. Yes, surely I'm sad for that reason yang aku tak boleh brain until now. But yeahh this is life. 

So setuju tak if aku cakap somehow life kita ni macam bola yang orang boleh sepak sesuka hati?

Hahahahah. I just felt like that. Ouch, sorry. Seriously, I'm not ready for Enactus Malaysian National Cup (EMNC) even though just a few days left for the competition. Hmm. Hey cheers up babe, think positive and forgive people when they do wrong towards you. Btw, good luck and all the best for the presenters and technical teams.

#roadtoemnc2016
#enactusumt