Nuffnang Ads

Saturday, August 15, 2015

Appreciation post

Assalamualaikum.

Hampir bulan 9. Dan sekarang masih panas dengan perihal UPU. Pasti. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk sambung belajar - degree. And yeah kali ni aku dapat tawaran ke Universiti Malaysia Terengganu (UMT). Jauh gila kan? Makin lama makin jauh aku dapat tawaran belajar ni kenapa haaa ni sampai sekarang aku tak faham T_T Boleh tahan kecewa sebab UKM reject ai macam tu kan, ai dah buat sehabis baik untuk interview. Tak ada rezeki. Tak boleh move on lagi dari UKM. Haippp. Kan redha itu lebih baik, sabar. 





Gaisssss, good luck in future. I know we can do it well and keep struggling for better future. Thank you for everything. Masing masing nak sambung belajar - degree. Nanti tak ada dah bila frust pergi bilik T3.19 nangis macam apa semua. Pergi short vacation bersama sementara kolej dua hari putus bekalan air. Tidur sekatil with ika, jiha, anis, ain, sya and jio. Walau terpaksa berhimpit but still masing masing tidur nyenyak kemain. Lagi lagi waktu study week memang akan selalu nampak muka aku menapak kat bilik T3.19. Ingat lagi prank birthday untuk jio and ain? Kek garam, chicken chop and etc? I still remember every single things. Perihal friendship/classmates. Jatuh bangun bersama. One year is not enough for us. You gaissss very supportive and awesome in every action. Tiptop.



Rindu. Tak tahu nak describe perasaan ni macam mana. Nanti tak ada dah partner nak balik melaka sama sama tiap bulan. Tak ada dah rushing rushing takut tertinggal train and etc. Walaupun pernah tertinggal train, masing masing gelabah lepas tu. Tak ada dah orang nak tanya "Awak okay tak bag berat tak, nak kita tolong bawa?". Tak ada dah orang nak ajar chemist and math even garang. Akan rindu "Eeeeeiii careless. Denda nanti!". Tak ada dah orang yang nak bagi pesanan buat itu ini before experiment bagai. And yes, I miss you and always do. Good luck in future and always remember you're the one that I need the most in every situation I face in my life. Till we meet again. Keep jujur and trust each other alright? Thank you for everything and doakan kita berjaya.

Hahahahahahaha. Amende ni belum pergi dah homesick and throwback T_T Nah layan. Semoga diberi kejayaan buat kalian dan aku. Amin.


No comments:

Post a Comment