Nuffnang Ads

Saturday, June 20, 2015

Ramadhan & Rezeki

Assalamualaikum. Salam Ramadhan uolls.

Ramadhan ketiga. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk berpuasa tahun ni. Syukur, masih menantikan ramadhan dengan excited sama macam tahun tahun lepas. Hiks. Memandangkan almost 2 months menganggur. Bukan apa, kat sini boleh tahan susah juga lah nak cari kerja part time, ke iolls yang memilih sangat ke cane? Lulz. 

Alhamdulillah, syukur diberi peluang dan rezeki walaupun bukan lah besar. Tambah sikit semangat yang mantap gitu dan sifat rajin insyaAllah boleh pergi jauh. Baru bertapak, moga dipermudahkan lah urusan business cheese tart ni. Meh iolls promote sikit cheese tart masjid tanah, alor gajah, sungai udang. Hiks.

Kalau berminat boleh lah contact 01110616120 untuk tempahan. Sekarang dah ada tiga flavour - coklat, strawberry, blueberry. InsyaAllah akan ditambah flavour baru - kiwi. RM35/50 PCS. RM14/20 PCS. COD area masjid tanah, sungai udang, alor gajah. Jom beli sebelum terlambat. Behave uolls, bulan puasa ni. Hiks. Tunggu apa lagi, meh lah beli. InsyaAllah, sedap dan ranggup.