Nuffnang Ads

Saturday, May 24, 2014

Goodbye

Assalamualaikum.

Macam lama sangat tak update apa-apa kat sini. Okay bukan macam tapi memang T__T So, hai, hai. Aku macam lost idea, seriously. Haiyak. Sepanjang 5 bulan cuti panjang banyak benda berlaku - Kerja. Makan. Tidur. Lepak. Result. Driving class. License.

Dan hari ini, mungkin hari terakhir nak packing segala barang memandang kan aku bakal ke utara. Lejen gila bila upu and matrik dua-dua dapat perak. Kau ada? Haaaa kan. So selamat tinggal melaka buat seketika. Ewah. Boleh tahan cuak lah juga dengan keputusan aku ni. Apa apa pun may Allah ease everything. 

Dan esok, ke perak lah kita. Boleh tahan tak percaya jugalah sebab macam cepat gila masa berlalu. Sampai sekarang. Hmmm. Semoga tak homesick sangat. Semoga setiap sem dapat 4 flat. 

So, goodluck untuk bestfriends and schoolmates yang nak sambung belajar tu. Wish you guys all the best and goodluck in future.